Avustava kuningas Real Madridissa ei käytetä uudelleen

Palattuaan Real Madridiin, Lucas Vazquez teki 40 ottelua alle 7 000 minuutin peliajalla. Hän on Jalkapallo Pelipaidat Real Madridin luovin passi. Lopeget kuitenkin asetti tällaisen pelaajan penkille.

Kun Zidane valmensi, Vazquezin merkitys kasvaa päivittäin. Hänen avustuksensa ovat myös kasvussa. Takaisin Real Madridin ensimmäiseen vuosiin, Vazquez aloitti 13 kertaa, 20 alkaa toisella kaudella, Kolmas kausi alkoi 27 kertaa.

Valitti tästä, Kun Paita Real Madrid osui pisteytykseen kuivuudesta, Real Madridin penkki istuu parhaimmalla passerilla. Hän odottaa mahdollisuutta pelata ja avustaa Real Madridin joukkuetovereita.

Higuain voi päivittää Milanon

Milan Derby on aivan nurkan takana. Jalkapallo Pelipaidat AC Milan kuuluisa vieras sanoi äskettäin haastattelussa. Erittäin iloinen nähdessäni Milanon hyökkääjä on Igua ja näin ollen ei Ikardi.

Savicevic sanoi haastattelussa: “Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä Milan-derbi on sota kahden argentiinalaisen hyökkääjän välillä. Icardi ja Higuain ovat kahta erilaista hyökkääjää. Mutta mieluummin Higuain. Higuain ei voi vain maalata maalia, vaan myös auttaa joukkuetovereita pisteet. Paranna koko ryhmän tasoa. Icardi on myös erinomainen terminaattori. Mutta koko joukkueen on palveltava häntä. ”

Samalla Savicevic uskoo, että Susso auttaa Higuainia: “Kun sinulla on pelaaja kuten Susuo joukkueellasi, Pallo pystyy toimimaan tasaisemmin. Paita AC Milan Susso on kyky ja kasvaa, Hän voi johtaa AC Milania hyökkäämään, Ja auttakaa Higuain. ”

Silva on voimakkain toimija, joka on tehnyt yhteistyötä

Entinen Manchesterin kaupungin vartija Lescott osallistui BT: n urheiluun, Ilmaisee, että Jalkapallo Pelipaidat David Silva on paras pelaaja, jonka kanssa hän on koskaan työskennellyt.

“Olen erittäin iloinen siitä, että kaikki arvostavat David Silvan suorituskykyä. Hän sai enemmän tunnustusta. En usko, että mitä hän tekee nyt on erilainen kuin hän teki, kun hän ensin tuli Manchester City. Ihmiset alkoivat ymmärtää, että Manchester City hallitsee nyt hallussapitoa. Pelin hallitseminen, Silva on tiimin sielu. ”

David Silva tuli Manchester Citystä Valenciasta vuonna 2010. Auttoi Paita Manchester City voittaa kolme Premier League otsikot, Yksi FA Cup ja kolme League Cup -mestaria. Maajoukkueen tasolla, Silva auttoi Espanjaa voittamaan maailmanmestaruuskisat ja kaksi Euroopan cupia.

Surrey tuo haasteet Azarille

Tänä kesänä huhut siitä, että Jalkapallo Pelipaidat Chelsea-tähti Azar siirtyy Real Madridiin, ovat kauhistuneet. Kuitenkin, kun Zidane lähti ja Chelsean uusi valmentaja, Surrey, Azar lopulta jäi Stamford Bridgeen. Raporttien mukaan belgialainen maajoukkueen valmentaja Martinez sanoi haastattelussa. Surreyin saapuminen tuo paljon uusia haasteita Azarille.

Martinez sanoi haastattelussa: “Vaikka Real Madridin pelaaminen on harvinainen tilaisuus, Mutta Azarille, Valioliigan oleskelu ei todellakaan ole huono. ”

“On selvää, että Chelsea ei halua menettää huippuottelua joukkueessa. Azar ymmärtää tämänhetkisen tilanteen, Uskon, että hänellä on hyvä suorituskyky uudessa kaudella. Apua Arsenalia vastaan osoitti Hän on edelleen täysin mukana pelissä, Auta Paita Chelsea ratkaisevan hetken. Maailmancupin päättymisen jälkeen, Chelsea Azar on valmis kohtaamaan uusia valmentajia ja uusia haasteita. ”

Real Madrid fanit ovat riittävän vahvoja käyttää tätä numeroa 7

Ronaldo lähti liikkeelle Real Madridin n: o 7 -paikoilla. Jalkapallo Pelipaidat Real Madridissa tämä on legendaarinen numero. Real Madrid-klubi harkitsee kenellä on numeron jersey. Historiallisesti Copa, Amancio, Butragueno, Raul, Nämä tähdet kulkevat Real Madridin nro 7 jerseyin läpi. Sitten, kuka voi käyttää Real Madridin nro 7 jerseya?

Mutta tätä toivetta ei voida saavuttaa tällä kaudella. Koska Asencio on pukeutunut No. 20 jersey-peliin Getafea vastaan. Espanjan jalkapalloliiton sääntöjen 216 §: n 4 momentti, Pelaajat eivät voi muuttaa jersey-numeroaan kauden alun jälkeen. La Liga ja West B -maajoukkueiden jersey-numerot ovat 1-2. Jopa 25, Saman kauden virallisella ottelulla on oltava sama määrä.

17% fanit haluavat klubin antaa Viniciusille tämän numeron. Brasilialaiset eivät ole vielä virallisesti ilmestyneet. Mutta hänen esityksensä alusta lähtien loi fanien suuret odotukset. Paita Real Madrid Vinicius kuitenkin haluaa käyttää nro 7 jerseya. Hänellä on oltava ensimmäinen tiimin kiintiö. Hän on tällä hetkellä Real Madridin nuorisojoukkueen pelaaja. Ja Espanjan jalkapalloliitto määrittelee tämän Jos nuorisojoukkueen pelaajat osallistuvat joukkueen otteluun, On myös oltava kiinteä numero, Ja numero lasketaan 26: sta.

Barcelona voittaa kaiken uuden kauden aikana

Kahdella Espanjan Super Cupin ja Gambo Cupin voitolla, Barcelona Jalkapallo Pelipaidat on alkamassa kauden 2018-19. Ennen kauden alkua, Barcelonan presidentti Bartomeu esitteli myös uuden kausiviestin.

Uuden kauden joukkueen kokoonpanossa, Bartomeu sanoi: “Meillä on hyvä joukkue, Paikalliset pelaajat ja pelaajat ovat muilta paikoilta. He auttavat meitä voittamaan. Pidämme silmällä siirtoikkunaa, ennen kuin se sulkeutuu. Tähän mennessä olen erittäin tyytyväinen tämän kesän allekirjoittamiseen ja siirtämiseen. ”

Uuden kauden aikana Paita Barcelona tavoitteena on epäilemättä miekan mestari. Bartomeu toivoo todistavansa historiallisen kauden: “Meille tuli uusi kausi jännitystä ja monia tavoitteita. Barcelonan on voitettava kaikki, Syötä kaikki finaalit ja voita ne. Toivon, että tämä on Barcelonan historiallinen vuosi. ”

Juventus uudistaa yleisen veren

Raporttien mukaan, Juventus keskikenttäpelaaja Pjanic aikoo uudistaa sopimuksensa seuran kanssa. Hänen vuosipalkka nousee 6 miljoonaan euroon. Tänä kesänä, Bosnia ja Hertsegovinan keskikentällä ja monilla eurooppalaisilla klubeilla on ollut huonoja kohtia. Koska Jalkapallo Pelipaidat Juvan Pjanicin hinta oli kuitenkin 100 miljoonaa euroa, Jokainen klubi ei halua maksaa tällaista siirtomaksua.

Koska Premier-liigan siirtoikkuna suljetaan vain kahdessa päivässä, Pjanic on lähes mahdotonta liittyä Premier League-klubiin. Hänen odotetaan jäävän Bianconeriin.

Väitettiin, että Pjanic ja Juventus olivat eilen lounaalla Milanon kaupungissa. Osapuolten väliset neuvottelut ovat saavuttaneet myönteisiä tuloksia. Vaikka Juventianicin uudistamispäivää ei ole päätetty, Paita Juventus vuosipalkka kuitenkin kasvaa 1,5 miljoonalla eurolla.

Gleizman asettaa muiden maiden lipun

Raporttien mukaan, Uruguayn presidentti Vazquez lähetti kirjeen Jalkapallo Pelipaidat Ranskan hyökkääjälle Gleizmanille. Kun hän voitti MM-kisat, Kiitos haastattelusta Uruguayn lippuun.

Kun Ranska voitti mestaruuden, Gleizmanilla on Uruguayn jersey. Haastattelujen kuvat ovat levinneet ympäri maailmaa. Uruguayssa keskustelu on entistä innostunut. Tämä tapahtui lehdistötilaisuudessa MM-finaalien jälkeen. Kun Gretzman vastasi toiseen kysymykseen, Uruguayn toimittaja sanoi Gretzmanille: ” Koska rakastat Uruguaysta niin paljon, Onko mahdollista käyttää Uruguayn lippua? ”

On syytä mainita, että Vaikka Paita Ranska Gretzmanilla on syvä tunne Uruguayssa, Mutta Uruguayn hyökkääjä Suarez ei tunnu arvostavan sitä. Ennen maailmancupin ottelua Ranskan ja Uruguayn välillä, Suarez sanoi myös Gleizman on edelleen ranskalainen. Hän ei todellakaan ymmärrä Uruguaysta. Mutta nyt, Suarez näkee ranskalaisen gretzmanin tunteet Uruguayssa.

Britannian pääministeri on halukas ottamaan johdon Englannissa kartanoon

Vaikka Englanti Jalkapallo Pelipaidat on maailmancupin loppuotteluiden loppuosa, Mutta heidän henkensä kovaa työtä tässä kilpailussa, Ja odottamattomasti hyviä tuloksia, Siitä huolimatta rohkaistaan suuresti englantilaisia faneja, Se antaa myös englantilaiselle yhteiskunnalle erittäin myönteisen vaikutuksen.

Yhdistyneen kuningaskunnan pääministerin Theresa Mayin tiedottaja sanoi tänään Teresa May on erittäin valmis, Olen henkilökohtaisesti saanut Englannin tiimin 10 Downing Street, pääministerin kartano. Ota tuuli maajoukkueen pelaajille.

” Olemme erittäin halukkaita isännöimään illallinen Englannin jalkapallojoukkueelle. Englannin suorituskyky Venäjällä on erinomainen. Keskustelemme asioista Paita Englanti jalkapalloliiton kanssa. ”

Neymar on pätevä ottamaan Messi ja Ronaldo vastaan?

Kaksi kaikkein katseltuja tähteä Messi ja Ronaldo, Jälkeen lähtiessä Jalkapallo Pelipaidat World Cup, Lisää ihmisiä käänsi huomionsa Neymarille. Neymar liittyi Santos-klubiin, kun hän oli 11-vuotias. 19-vuotiaana otin Etelä-Amerikan jalkapalloilija. Tunnettu Brasilia jälkeen Bailey, Toinen nuori lahjakas jalkapalloilija.

Tässä maailmancupissa, Sen lisäksi, että Sveitsin pelaajat ottivat ensimmäisessä pelissä, Neymar Ei liian paljon huomiota herättävä suorituskyky, Kolme muuta peliä voidaan sanoa parantavan. Yksi pelaa paremmin kuin yksi. Varsinkin Meksikon Meksikon, Neymar viimeistelee passin, Brasilia onnistui menestyksekkäästi saksalaisen tiimin Meksikon poistamiseen.

Siksi monet ihmiset ovat suuria toiveita Neimar, Brasilia. Mielestäni tämä on hänen parhaan mahdollisuutensa saattaa loppuun Messi ja Ronaldo. Koska monet ihmiset ajattelevat Paita Brasilia Neymaria. Ei ole tarpeeksi pätevää vertailla Messi ja Ronaldo. Syy on, että Neymar Brasiliassa on liian yleinen. Luonne on liian ylimielinen, Koska sen poikkeuksellisilla liikkeillä on aina pelin elementit, Joten ole optimistinen.